inspiratie
aan de oevers van de Leie

stijl en klasse

aan de oevers van de Leie

In het hartje van kortrijk kreeg Team l’ombre dit prachtig project toegewezen, 2 penthouse appartementen smolten samen en werden één.
Hand gemaakte ambacht wisselt af met minimalistische architectuur, aangevuld met een verzicht over de historische binnenstad, puur genieten in stijl.

Toen de interieur architecte van "Frank Tack" de plannen openrolde bij de presentatie van dit project in de showroom van l'ombre te Pittem was het meteen duidelijk dat dit een uniek project zou worden.

Twee penthouse appartementen laten samensmelten zonder finaal het gevoel te hebben dat dit ooit 2 afzonderlijk eigendommen geweest zijn was geen evidentie. Het doordacht interieurontwerp en de subtiele lichtaccenten werden in harmonie met respect voor elkaar geselecteerd door de lichtontwerpers van Team l'ombre.

Het resultaat is dan ook een gevoel van stijl en klasse, een unieke beleving in het hartje van Kortrijk.

Op de werf zag de realiteit er minder rooskleurig uit dan het veelbelovende plan die opengerold werd in de showroom verteld de projectleider van l'ombre.

Een berg aan technische problemen en beperkingen staken de kop op maar na een grondige analyse van de situatie werden de nodige instructies gegeven aan alle betrokken partijen. De werken gingen van start en de aannemers genoten van de geur van verse koffie die in wolken uit tal van koffiebars kwam in de Kortrijkse binnenstad.

Een intelligent besturingssysteem en hoog technologische led-technologie geven de klant een maximaal genot van de lichtinstallatie.

Voor de plaatsing koos de klant er gezien de complexiteit van bepaalde situaties voor om beroep te doen op de gespecialiseerde installatiedienst van Team l'ombre.

bezoek ons

Op zoek naar inspiratie? U vindt al onze ontwerpen terug in onze showroom. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak!
Het maken van een afspraak is sterk aanbevolen, zo garanderen we onze aandacht voor u en uw project.

contact