inspiratie
Meetjesland

Harmonie en pracht

Meetjesland

Midden in de Aalterse bossen realiseerde team l'ombre de lichtinstallatie van dit uniek project, hoogwaardige materialen en authentieke ambachten werden in harmonie met elkaar gecombineerd. De bossen rond dit pand zorgen voor een uniek schaduwspel over de volledige woning zodra de eerste zonnestralen beginnen stralen, als de avond valt is het genieten van de gevarieerde lichtinstallatie die je in elke ruimte doet wegdromen.

Team l'ombre kwam in contact met de eigenaars van dit project toen de eerste fase van het project reeds was afgerond, de bekabeling reeds geplaatst was en de potten verf van de schilder reeds geleverd waren.

De bouwheer twijfelde op dat moment nog aan de stijl van verlichtingsarmaturen die aangeboden werden door zijn installateur. Bij een bezoek aan de showroom van l'ombre exclusieve verlichting was het als snel duidelijk dat de l'ombre producten een perfecte match waren voor met dit prachtig project.

Een positieve dynamiek en vertrouwen tussen de bouwheer en het l'ombre-team was de basis van deze samenwerking.

Omwille van tijdsdruk en de nood aan ontzorging koos de klant er voor om beroep te doen op de gespecialiseerde installatiedienst van l'ombre voor de plaatsing van de armatruren.

Met een sterk en sfeervol eindresultaat!

bezoek ons

Op zoek naar inspiratie? U vindt al onze ontwerpen terug in onze showroom. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak!
Het maken van een afspraak is sterk aanbevolen, zo garanderen we onze aandacht voor u en uw project.

contact