inspiratie
Vlaamse ardennen

adembenemend en sprookjesachtig

Vlaamse ardennen

Bovenop een heuvel in de Vlaamse Ardennen ontpopte zich deze prachtige villa. De rust is er tastbaar, de stilte hoorbaar en de verzichten adembenemend.
De grote volumes en de hoge plafonds creëren tal van mogelijkheden die l'ombre maar al te graag benutte om elke ruimte met karaktervolle lichtarmaturen af te werken.

Toen de eigenaars van de woning in contact kwamen met de lichtontwerpers van l'ombre bleek dat de kabels reeds geplaatst waren zonder het opmaken van een voorafgaand lichtplan.

In functie van de klant zijn keuze konden nog net op de valreep een aantal wijzigingen uitgevoerd worden, in andere ruimtes waar dit niet meer mogelijk was kon het opbouw leidingen concept Cooper van l'ombre een oplossing bieden. Zo zie je dat het lichtpunt in de keuken opgesplitst werd van 1 lichtpunt centraal naar 5 hanglampen uit de Ceramic pure lijn en 2 spots op het uiteinde van de creatie toegevoegd werden om een tekort van licht voor de kastenwand weg te werken.

Mede door de hoge plafond komen dit en de andere lichtconcepten volledig tot hun recht in deze adembenemede villa.

Warm en dankbaar, zo moeten we elke bespreking en afspraak met de eigenaars van dit project omschrijven, Team l'ombre kreeg voor dit project dan ook alle vertrouwen.

Ruimte per ruimte werd met oog voor elk detail onder de loep genomen, stap per stap kreeg de offerte vorm, rekening houdende met de reeds geplaatste bekabeling en de geboorde gaten.

Voor de plaatsing koos de klant er gezien de complexiteit van bepaalde concepten en het nodige maatwerk op de werf voor om beroep te doen op de gespecialiseerde installatiedienst van l'ombre exclusieve verlichting.

bezoek ons

Op zoek naar inspiratie? U vindt al onze ontwerpen terug in onze showroom. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak!
Het maken van een afspraak is sterk aanbevolen, zo garanderen we onze aandacht voor u en uw project.

contact