inspiratie
aan de oevers van de Schelde

zoet en puur

aan de oevers van de Schelde

Net over de taalgrens heen kwam team l'ombre in contact met deze gerestaureerde hoeve, sober en met een minimum aan verschillende materialen en kleuren werd in het afgelegen Pecq
een oude stal omgetoverd tot één van de mooiste ijshoeves van België. De geur van verse vanille en net afgeroomde melk hangen er in de lucht. Alsof dit nog niet genoeg is verteld de gastvrouw je vol enthousiasme en trots over haar levenswerk en liefde voor de ambacht.

Bij een kennismaking in de showroom van l'ombre exclusieve verlichting toonde de klant een aantal foto's van deze unieke ruimte.

Op 10 minuten tijd was het lichtontwerp klaar, de lichtontwerpers van l'ombre wisten meteen dat de Ceramic natural collectie perfect zou passen bij de naturel eiken lambrisering en het zavelvoegsel van de gevel.

Direct en indirect licht werden op een doordachte manier gecombineerd en zorgen voor een leuke afwisseling in de open ruimte.

De licht armaturen zijn in harmonie met de ruimte en het interieur wat zorg voor een unieke beleving terwijl je geniet van een ijsje.

Een echte aanrader om kennis te maken met de Ceramic natural collectie en tegelijkertijd te genieten van een ambachtelijk ijsje met het gezin.

bezoek ons

Op zoek naar inspiratie? U vindt al onze ontwerpen terug in onze showroom. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak!
Het maken van een afspraak is sterk aanbevolen, zo garanderen we onze aandacht voor u en uw project.

contact