inspiratie
aan de groene rand van Brugge

eenvoud en charme

aan de groene rand van Brugge

Omringd door de warmte en charme van deze houtmassiefbouw voelen de authentieke verlichtingsproducten van l'ombre zicht thuis in deze charmevolle villa.
Even warm en charmevol als de woning zijn de eigenaars van dit project, het was voor team l'ombre dan ook een eer te mogen meewerken aan deze parel.

Bij een houtmassiefbouw is het cruciaal om als lichtontwerper in een vroeg stadion betrokken te worden bij het project, door de nauwe samen werking met de aannemer van dit project "Micasa" werd de klant tijdig op de hoogte gesteld hiervan en kon er een creatief lichtontwerp zonder technische beperkingen opgemaakt worden.

De richtbare opbouwspots wisselen af met de decoratieve hand gemaakte hanglampen.

De specialist in houtmassiefbouw Micasa kreeg van l'ombre exclusieve verlichting een gedetailleerd plan met de exacte positie van de lichtarmaturen zodoende de nodige voorbereidingen getroffen konden worden in de massieve balken.

De nodige instructies werden gegeven aan de installateur ter voorbereiding van de installatie. Voor de plaatsing koos de klant er voor om beroep te doen op de gespecialiseerde installatiedienst van Team l'ombre.

bezoek ons

Op zoek naar inspiratie? U vindt al onze ontwerpen terug in onze showroom. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak!
Het maken van een afspraak is sterk aanbevolen, zo garanderen we onze aandacht voor u en uw project.

contact